Rechtstakken

Vooruitgang realiseren door middel van onze juridische oplossingen.

0 +

Jaren ervaring

Automotive

VBA-Advocaten is gespecialiseerd in juridische diensten voor de Automotive sector in België & Europa. Zij heeft deze expertise opgebouwd door een jarenlange specifieke praktijkervaring in de sector.

Bouwrecht

VBA-advocaten is gespecialiseerd in bouwrecht en biedt aannemers en bedrijven op maat gemaakte juridische ondersteuning voor alle aspecten van bouwprojecten, inclusief contracten, onderhandelingen, geschillenbeslechting en advies.

Projectontwikkeling & huur

VBA-advocaten biedt uitgebreide juridische ondersteuning voor vastgoed transacties, inclusief aankoop, verkoop, ontwikkeling en exploitatie. Ons team behandelt ook alle aspecten van huurrecht, inclusief juridische procedures en contractopstelling.

Personen- en familierecht

VBA Advocaten biedt vertrouwelijke juridische bijstand in personen- en familierecht, zowel nationaal als internationaal, met focus op minnelijke oplossingen en gerechtelijke procedures.

Verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht

Ons verzekerings- en aansprakelijkheidsrechtteam behandelt verzekerings- en aansprakelijkheidszaken voor diverse cliënten, inclusief polisgeschillen, schadeclaims en commerciële adviezen.

Verbintenissenrecht


VBA-Advocaten biedt persoonlijke en doeltreffende ondersteuning bij onderhandelingen, het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden, en bij contractuele geschillen en procedures.