Automotive

Automotive VBA scaled e1700829522130

De Automotive specialisten van VBA-Advocaten hebben een echte passie voor de autobranche. Die passie vertalen wij naar op maat gesneden en praktisch advies alsook procedurele bijstand voor diverse actoren binnen de Automotive wereld.

Onder leiding van managing partner Mr. Vincent Bauwens kan het kantoor terugkoppelen op een decennia aan praktijkervaring in deze materie dewelke hij mocht opbouwen met enkele voorname spelers in de Belgische Automotive wereld.

Het kantoor is thans huisadvocaat van diverse Automotive actoren  verspreid over het gehele Belgische grondgebied, en kan daarnaast rekenen op een ruim netwerk internationale contacten. 

De vele ontwikkelingen in de nationale en internationale automotive sector zorgen voor onzekerheid. VBA-Advocaten helpt die onzekerheid weg te nemen en zorgt ervoor dat de (gewijzigde) activiteiten van cliënten in overeenstemming zijn met, of zelfs vooruitlopen op, de geldende wet- en regelgeving. Ons Automotive Team is vertrouwd met markten die in beweging zijn en werkt nauw samen met andere specialisten op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrecht, arbeidsrecht, fiscale aangelegenheden en strafrecht. Bij VBA-Advocaten denken we mee en helpen we cliënten vooruit op kritische momenten.