lady justice ULVY2VY

Het team

Ervaren en gespecialiseerde advocaten in diverse takken van het recht.

High-end advocatenkantoor sinds 2013.

VBA-Advocaten is een kantoor met ervaren en gespecialiseerde advocaten in diverse takken van het recht.

De structuur van het kantoor is opgebouwd rond verschillende departementen, bestaande uit experten die zich uitsluitend toeleggen op hun eigen vakgebied. Dit alles onder leiding en supervisie van managing partner Vincent Bauwens.

Naast bekwame en ervaren in-house experten beschikt het kantoor over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk aan experten en contacten in diverse materies, waardoor het kantoor haar cliënteel zeer efficiënt kan bijstaan. De huidige samenleving en economie vereist dat een advocaat meer moet bieden dan enkel juridische kennis.

VBA-Advocaten hecht veel belang aan de “No-nonsense” filosofie, welke sedert het ontstaan van het kantoor als onderscheidende kracht van het kantoor wordt beschouwd.  

Ingevolge de groei van het kantoor en de nood aan uitbreiding van het team, heeft VBA-Advocaten de welvarende gemeente Beveren-Waas uitgekozen als nieuwe uitvalsbasis om de stijgende vraag van haar cliënten te kunnen beantwoorden op een kwalitatieve en persoonlijke wijze.

Het ervaren team

Mr. Vincent Bauwens

Mr. Vincent Bauwens

Vincent Bauwens

Mr. Wim Vermeiren

Mr. Wim Vermeiren

Wim Vermeiren

placeholder e1704708298454

Soon available...

male lawyer sits in the office on the table and lo YL6XSSH

Vincent Bauwens

Advocaat- specialist automotive