Vincent Bauwens

Vincent Bauwens e1704708056131

Mr. Vincent Bauwens studeerde af in 2009 als Master in de Rechten en vervoegde vervolgens de Balie te Antwerpen.

Kort na zijn stage richtte Mr. Vincent Bauwens VBA-Advocaten op te Antwerpen in 2013. 

Als advocaat heeft hij een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het adviseren en vertegenwoordigen van cliënten in complexe juridische kwesties met een bijzondere focus op het bouwrecht en automotive.

Dankzij het jarenlange vertrouwen van prominente spelers in de automobielindustrie heeft Mr. Vincent Bauwens zijn passie voor deze sector kunnen omzetten in een doorgedreven expertise ter zake waardoor hij in deze zeer specifieke materie zowel nationaal als internationaal actief is en kan rekenen op een zeer uitgebreid netwerk dat ten dienste staat van zijn kantoor.

Als advocaat heeft hij een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het adviseren en vertegenwoordigen van cliënten in complexe juridische kwesties met betrekking tot bouwprojecten en al haar actoren.  

Daarnaast is hij bedreven in het onderhandelen en het procederen, met als doel om de best mogelijke resultaten voor zijn cliënten te behalen. Met een grondige aanpak, passie voor het vak en een scherp oog voor detail, biedt Mr. Vincent Bauwens deskundig advies en effectieve vertegenwoordiging aan zowel ondernemingen als particulieren.

Als managing partner van het kantoor laat Mr. Vincent Bauwens zich omringen door gespecialiseerde advocaten en experten in diverse takken van het recht, welke allen “the winning mentality” waar VBA Advocaten voor staat in de genen hebben.

Om tegemoet te komen aan de enorme groei van het kantoor en bijhorende uitdagingen, verhuisde het kantoor in januari 2024 naar haar nieuwe vestiging te Beveren Waas. Het kantoor behoudt evenwel vergaderfaciliteiten te Antwerpen en andere provincies.