Wim Vermeiren

Wim Vermeiren e1704708090611

Mr. Wim Vermeiren studeerde af in 2009 als Master in de Rechten en vervoegde vervolgens de Balie te Antwerpen. Hij volgde vervolgens meerdere opleidingen in het kader van het bouwrecht, aansprakelijkheids- verzekeringsrecht en familiaal (vermogens)recht, zowel op nationaal als internationaal niveau. 

Als advocaat heeft hij een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in het adviseren en vertegenwoordigen van cliënten in complexe juridische kwesties met betrekking tot bouwprojecten, geschillen inzake mede-eigendom, contractuele geschillen, aansprakelijkheidszaken en familierechtelijke zaken met nadruk op het vermogensrecht. Door zijn brede ervaring in zowel nationale als internationale zaken, is hij goed op de hoogte van de relevante wetten en regelgevingen in verschillende rechtsgebieden. Daarnaast is hij bedreven in het onderhandelen en het procederen, met als doel om de best mogelijke resultaten voor zijn cliënten te behalen. Met een grondige aanpak, passie voor het vak en een scherp oog voor detail, biedt Mr. Vermeiren deskundig advies en effectieve vertegenwoordiging aan zowel ondernemingen als particulieren.

Mr. Vermeiren is daarnaast al jaren actief als adviseur voor (internationale) bouwbedrijven, verzekeraars en ondernemers en verleent in die hoedanigheid o.a. bijstand bij de opmaak van contracten overeenkomstig internationale standaarden. Daarnaast was hij in het verleden actief voor gespecialiseerde advocatenkantoren zoals Mertens-Law, waarbij een uitgebreide kennis inzake het verzekeringsrecht werd opgedaan.